Vanuit de kustplaatsen zijn in de zomermaanden juni, juli, augustus en september, diverse boottochten te maken.

VanuitĀ  Marina di Camerota

www.coopcilentomare.com

Vanuit Scario

In de zomermaanden juni, juli en augustus vertrekken hier de bootjes naar vier afgelegen kiezelstrandjes aan de Masseta-kust richting Marina di Camerota. Bijna ieder uur gaat er een boot heen en terug. Ook zijn er dagtochten te maken naar Palinuro en de Porto degli Infreschi. (een natuurlijke baai). Voor meer informatie over deze boottochten kunt u op de website van Mega tourist Cilento kijken.
www.megatouristcilento.it

Vanuit Villammare

In de zomermaanden zijn er boottochten naar het zuiden (Maratea) en het noorden (Porto degli Infreschi en Palinuro)

Vanuit Sapri

Vanuit Sapri kunnen boottochten gemaakt worden richting Maratea en de Masseta-kust. Ook kunnen er boten gehuurd worden. Voor meer informatie over deze boottochten kunt u kijken op de website van Mario Cafiero.

Vanuit Maratea

Vanuit Sapri loopt een schitterende weg langs een adembenemende kust richting Maratea. ( zie ons blog over de kustlijn bij Maratea) De weg werd zelfs gebruikt voorde filmopnamen van de laatste James Bond film No time to die.

Je kunt vanuit de haven van Maratea mooie boottochten makenĀ  in noordelijke of zuidelijke richting. Het is ook heel leuk om een kanotocht te maken met de organisatie Fly Maratea ( zij organiseren ook deltavliegen)

Boottochten

Kanotochten